Agenda

Biodanza Opleiding

Wil jij jouw ontwikkeling met biodanza verder verdiepen? In de Biodanzaschool van Rotterdam maak je je al dansend de Biodanzamethode eigen en je ondervindt aan den lijve wat het is als lichaam, hart en geest één zijn. Je wordt uitgenodigd te leven wie je werkelijk bent in een prachtig persoonlijk ontwikkelingstraject. Het is een driejarige opleiding op HBO-niveau. De eerste twee jaar zijn een persoonlijk ontwikkelingstraject. In het afrondende praktijkjaar leer je onder supervisie Biodanza zelf toe te passen en door te geven aan anderen.

Slechts één keer per drie jaar kun je helemaal aan het begin van de opleiding starten. Dat is op 19-20 Januari 2020. Van tevoren zullen er open dagen en een paar open weekends georganiseerd worden.
Open weekends op dit moment:

De Engel in jou: 14-16 december. Meer info

Minotaurusproject: 15-17 februari 2019. Meer info

Meer weten? Neem contact op met Phoebe. Bel 020-6260339 of stuur hier een mailtje.

We dansen in een prachtige grote ronde zaal met houten vloer, midden in de natuur in een boomgaard, aan de grote Zevenhuizerplas. Vanaf metrostation Ambachtsland een kleine wandeling over een dijkje dat uitkomt bij Orion.

De ronde danszaal van Orion

Meer weten? Neem contact op met Phoebe. Bel 020-6260339 of stuur hier een mailtje.

Belangstelling in de school? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Wil je meer info? Bezoek de website van de  Biodanzaschool Rotterdam of schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Biodanzaschool Rotterdam.

We zien naar je uit met open armen!

BIODANZA OPLEIDING
Datum: 19-20 januari 2020
Locatie: Centrum Orion, Rotterdam
Contact: Bel 020 – 62 60 339 of mail:  klik hier
Voor opgave: klik hier