Biodanza School

Wil je mensen leren vanuit hun hart te leven, intens en in het moment? Wil je mensen weer verbinden met hun potentieel, hun passie en plezier? Dan is het vak van Biodanza docent wellicht iets voor jou!

Driejarige opleiding met aansluitend praktijkjaar

De school voor Biodanza Rotterdam is een HBO opleiding, waarin je aan den lijve ondervindt wat het is als lichaam, hart en geest één zijn. Al dansend word je uitgenodigd te leven wie je werkelijk bent. In dit diepgaande transformatieproces groei je als vanzelf toe naar het moment waarop je Biodanza wil doorgeven aan anderen. Directeur Phoebe Felen begeleidt je graag op deze weg.

Duur van de opleiding

Het eerste jaar van de opleiding is het vormende jaar van de groep. Het tweede jaar is het hart van het opleidingsprogramma en de groep gaat in een proces van verdieping en integratie als onderdeel van het leerproces. Het derde en vierde jaar is de kroon op de opleiding. Studenten worden uitgenodigd om al het voorgaande zelf in praktijk te gaan brengen waarmee zij hun leer- en transformatieproces als het ware bekronen. Het bestaat uit in het derde jaar de methodologie van Biodanza®, en in het vierde jaar de praktische sessies onder supervisie en het en presenteren van een monografie.
De school van Rotterdam geeft ieder derde weekend van de maand op de vakantiemaanden na, een schoolweekend. Er zijn regelmatig seminars, waar ook (nog) niet-studenten bij welkom zijn.
18-19 januari 2020 start er een nieuwe cyclus in Rotterdam. Het hele eerste jaar is de school open om te komen proeven en/of in te stromen!

Interesse in de opleiding?

Bel Phoebe 06-26044666 of stuur een e-mail. Klik hier

Klik hier voor de agenda of bezoek de website: Biodanzaschool Rotterdam