Agenda

Minotaurus Project

RITUEEL VAN ZELFBEVRIJDING

Voel je dat er iets is dat jou tegenhoudt voluit te leven? Heb je blokkades in je leven die jou belemmeren in je persoonlijke groei en ontwikkeling? Wil je deze angsten uitdagen in de liefdevolle aanwezigheid van fijne mensen om je heen? Neem dan contact op voor uitgebreider informatie en schrijf je in.

De Mythe van de Minotaurus

In de mythe van de Minotaurus gaat de held Theseus het labyrint in om de Minotaurus, de man-stier, te overwinnen. Met de draad van liefde die Ariadne hem meegeeft lukt het hem zijn weg uit het labyrint terug te vinden. De mythe van de Minotaurus en het labyrint staan symbool voor respectievelijk onze onderdrukte instinctieve natuur en onze reis door het leven.

Vaak lukt het ons niet om onze eigen angsten onder ogen te zien, en lopen wij hier het liefst met een grote boog omheen. In dit weekend vinden we de moed om voorbij onze angsten te gaan om voluit te leven, expressie te geven, lief te hebben en in verbinding te komen met onze instincten. Wij zullen in dit weekend gesteund door facilitator en de groep het labyrint van het leven ingaan om onze persoonlijke Minotaurus te omarmen en bevrijd terug in ons leven te stappen. Via een persoonlijke dans en meerdere groepsuitdagingen krijg je de gelegenheid je angst te overwinnen en als held terug te keren uit je eigen labyrint.

MINOTAURUS PROJECT
Datum: 15, 16 en 17 februari 2019
Locatie: Het Trefpunt, Luttelgeest (bekijk kaart)
Aanvang: Vrijdag 11.00 uur tot zondag rond 17.00-18.00 uur. Inloop vrijdag 10.30 uur.
Prijs: De kosten voor dit weekend zijn € 190 voor drie dagen workshop en € 90 voor 2 overnachtingen en volpension.
Voor wie: Dit weekend wordt georganiseerd door Biodanza School Rotterdam. Er is plek voor enkele ervaren deelnemers uit verdiepingsgroepen.
Advies: Studenten aan de school van Biodanza wordt aangeraden (minstens) twee keer deel te nemen aan een Minotaurus project.
Contact: Bel 020 – 62 60 339 of mail:  klik hier
Flyer:  klik hier
Inschrijven: Je bent verzekerd van een plaats door inschrijving per e-mail, eventueel een telefonisch interview en vooruitbetaling van € 80. Inschrijving gaat op volgorde van studenten van de school, supervisanten/docenten en deelnemers uit de verdiepingsgroepen. Voor opgave: klik hier