Over Phoebe

Dans, geniet en leef wie je werkelijk bent

Phoebe heeft een ommekeer in haar leven gemaakt nadat ze jarenlang een communicatiebureau runde. Het zakenleven kon haar niet meer boeien en ze ging een andere weg. Ze koos bewust voor een reis naar binnen en had de wens om van daaruit iets nieuws te vinden om zich met hart en ziel voor in te zetten. Met Biodanza vond ze een prachtige manier om zich dansend te verbinden met haar bron en zo als herboren tevoorschijn te komen.

Inmiddels gaf zij jarenlang wekelijks biodanzaworkshops in Amsterdam, hielp in het bestuur van de Vereniging voor Biodanza docenten Nederland met de opbouw van Biodanza in Nederland en is sinds 2010 directeur van de Rolando Toro School voor Biodanza in Rotterdam.

Naast de maandelijkse schoolweekends organiseert ze regelmatig dansdagen, weekends en haalt buitenlands docenten naar Nederland voor trainingen, seminars en masterweekends.

“Met Biodanza ging ik als vanzelf op de tonen van de mooiste muziek de weg naar binnen. Daar ontdekte ik wat voor oneindigs er allemaal in mijzelf aanwezig is. Vanuit die plek werd het een feest om mijn hart te openen en de wereld tegemoet te dansen. Ik kwam in contact met mijn diepste zelf, en ontmoette op deze toverachtige manier met nieuwe ogen mezelf, de ander, de natuur en de kosmos. Biodanza is thuiskomen in jezelf, een ervaring die ik door wil geven en delen met anderen.”