Agenda

Wekelijkse Groep

OP DIT MOMENT IS ER EEN TIJDELIJKE PAUZE VAN DE WEKELIJKSE BIODANZAGROEP VAN PHOEBE IN AMSTERDAM

Na elf jaar een of twee wekelijkse groepen in Amsterdam merkte ik dat ik even toe was aan een pauze. Begin 2017 ging de nieuwe cyclus van de school van Rotterdam van start met mij als enig directeur en het is fijn daar op dit moment veel van mijn aandacht naar toe te mogen brengen. Gelukkig zijn er nog met regelmaat mooie open weekends waar ik eenieder van harte voor uitnodig om tijdelijk op die manier samen van de dans van het leven te genieten. Ik hoop jullie tot het moment van het heropstarten van een groep daar te mogen ontmoeten. Met veel liefs en dankbaarheid voor al onze tot nu toe gedanste prachtige momenten! Phoebe

Kom meegenieten in de Dans van je Leven!

Biodanza is een systeem waarbij je door dans, muziek en emotie als vanzelf open gaat. Je voelt je vitaal, gezond, verbonden met jezelf en de ander, en je geniet!

Het is een systeem dat helend werkt. Door je te verbinden aan een wekelijkse groep en regelmatig mee te dansen kom je er steeds meer achter wat wél en wat níet goed voor je is. Je merkt dat je van daaruit beslissingen neemt en je leven inricht op de manier die het beste is voor jou. Al dansend en genietend verandert je houding ten opzichte van het dagelijks leven langzaamaan mee.

Kom meegenieten!
Aanbieding iedere eerste donderdag van de maand maar € 11 voor eerste keer!

Je bent iedere week welkom om in te stromen, maar als je op de eerste donderdag van de maand voor de eerste keer komt betaal je slechts € 11 als je nog niet eerder Biodanza danste. Voor opgave of meer informatie zie onderaan deze pagina.

Locatie Horizon
Centrum Horizon, vlakbij het centrum in de Spaarndammerbuurt is uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer. Je neemt bus 22 of 49 (richting Zaanstraat) of 48 (richting Sloterdijk). Stap uit bij de halte “Spaarndammerstraat”, je steekt de straat over en loopt de Hembrugstraat in. Vanaf station Sloterdijk reis je met bus 48 naar halte “Oostzaanstraat”. Vanaf daar is het 3 minuten lopen naar de Hembrugstraat. Voor plattegrond klik hier

Het is mogelijk op elk moment in te stromen. Met enige regelmaat is er ook een introductie-avond. Kijk hiervoor regelmatig op de website of meld je aan voor de wekelijkse uitnodiging. Iedereen is van harte welkom! (Laat je het even weten als je komt? )

KLIK HIER VOOR DE FLYER